
Nicaraguaans koken: gallo pinto
- Dit evenement is voorbij.

Evenement Navigatie
Samenvatting
De Nicaraguaanse keuken is simpel en ongecompliceerd, maar lekker en makkelijk om te maken. Elizabeth leert ons hoe we gallo pinto bereiden. Dit betekent letterlijk “gevlekte haan”, maar het is een heerlijk gevuld rijstgerecht met oa ui, knoflook en paprika. Serveer het geheel met bonen, bakbanaan en een stukje kaas of advocado en je typisch Nicaraguaans gerecht kan op tafel. En daar hoort natuurlijk een glaasje Zuid-Amerikaanse wijn bij. Zelfgemaakte maïs-tortillas maken het plaatje af.
Info en reservatie
Informatie
E-mail: kontakt@vgc.be
Site: Bekijk de site van Organisator
Adres: 54 avenue Orbanlaan - Sint-Pieters-Woluwe, 1150
Categoriën
Datum
- March 2025
- February 2025
- January 2025
- November 2024
- October 2024
- September 2024
- August 2024
- July 2024
- June 2024
- May 2024
- April 2024
- March 2024
- February 2024
- January 2024
- December 2023
- November 2023
- October 2023
- September 2023
- August 2023
- June 2023
- May 2023
- April 2023
- March 2023
- February 2023
- January 2023
- December 2022